Tutustumismatka kotiseudulle

kirkkonummen_kirjasto

Olin jo pidemmän aikaa halunnut käydä tutustumassa kotikuntani kirjastoon, eli kun vaihtotarjous pompahti sähköpostiini, tartuin oitis tilaisuuteen. Paikallisbusseilla matkustaminen satojen koululaisten seassa ja kirkonkylän aamuruuhka olivat jo sinällään kokemuksia seutujuniin tottuneelle vaihtarille.

Kirjastossa oli hyvä pöhinä: kirkkonummelaisilta löytyy intoa ja kokeilunhalua ja mikä tärkeintä, myös lupa touhuta. Jos menee mönkään, sovelletaan ja jos ei vieläkään onnistu, niin kokeillaan jotakin aivan muuta. Lukupiirejä löytyy joka lähtöön ja tietenkin molemmilla kotimaisilla kielillä. Lastentapahtumia on myös kaikenikäisille, unohtamatta 3D-tulostimia ja muita vimpaimia.

kirkkonummi

Touhua totisesti riittää jatkossakin, sillä kirjastoa ollaan juuri parhaillaan laajentamassa. Tilat kasvavat puolella, kun vanhan kirjaston päälle rakennetaan uusi hulppea kuori. Tämän rakennusmylläkän keskellä kirjasto pidetään auki ja toiminta käynnissä. Uuteen kirjastotaloon tulee myös muita toimijoita, joten siitä on tulossa todellinen kulttuurikeskus. Oikein mielelläni maksan veroeuroni tähän kuntaan. 🙂

/Mari


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s